lauantai 27. heinäkuuta 2013

Tili meni ennenku tuli

Kolme vuotta. Pitkä aika. Sen ajan harkitsin kameraa ja yritin kerätä rahaa. Nimen omaan yritin, eihän siitä mitään kuitenkaa tullu :D Nyt vihdoin ja viimein, kiitos kesätöiden sain tarpeeksi palkkaa ja ostin kameran !

Ostin siis paketin, jossa tuli kamera (runko ja objektiivi), kaks akkua ja kaukolaukasin suojineen. Erikseen ostin ton kameralaukun, ja ensviikolla postista saapuu isompi muistikortti, nyt mulla on tossa vanhan kameran 2giganen, joka on hommansa hoitanu tähän mennessä hyvin. Se on kuitenkin pieni ja kuuluu mun pikkukameraan, joten haluun pitää sen siinä, jotta siinä se sitten on ku lähtee johki eikä järkkäri vaan tuu kuuloonkaan. Uus kortti on 64gigaa, eli iso :D Varmasti mahtuu kaikki tarpeellinen ja turhaki! 
 
Kaikki on hommailtu gigantista, ja kamerapaketti makso 595€, laukku 29.95 ja muistikortti 47€
Sitte testikuvia :D En haluu laittaa tänne blogiin mitään "kävin ulkona, otin kuvan puusta, katsokaa taidekuva!"-kuvia, joten jos tämmösiä "hienoja" kuvia tulee tulee ne jatkossaki pieninä kollaaseina, koska tää ei oo mikään kuvablogi. Ja nää tosiaanki on testikuvia, vastahan mä harjotten käyttämään tota, vaikka oon hyviä vinkkejä ja neuvoja saanukki maijulta :D

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!