keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Käden ulottuvilla

Tavarat siis. Ne, mitkä kaivan aina esiin, ja ne jää sitten pöydälle pyörimään. Nyt päätin järkätä pöytää, ja otin laatikoston mihin laitoin ne tärkeimmät. Onhan tää nyt ahtaampi, mut pysyy ainaki teoriassa siistimpänä.
 Kynä laatikossa etualalla on lyijäreitä ja viivottimia. Takaammalta löytyy tusseja ja saksia, normeja sekä kuviosaksia ;) Mäkkäristä saadussa Disney mukissa (josta tykkään sikana edelleen!) löytyy nykyään pensselit ja siveltimet, ennehän siinä oli kynsikoristelu siveltimet :) Niin vaan ne kiinnostuksen kohteet vaihtuu. Muistitaulussa näkyy jätski kaavat, pöllön kaavat ja onnea tekstin kaavat. Tohon tauluun tuun keräämään kaikki kaavat mitä tulee tulevaisuudessa, niin ne on aina hollilla :)
Erikeepperin takana on akryylilakka ja decoupage-lakka. samasta kolosta löytyy myös viivottimia, tarratyynyt. ka takana on nuuttausalusta ja leikkuu alstat.
Ekassa laatikossa on liimat, liimapuikot liimapysyyn ja veitset terineen. Tokasat löytyy kukkia, haaraniittejä, silmiä ja kuvioleikkuri. Vikassa laatikossa on teippiä, pikaliimaa, sakset ja pihdit. 
 Tästä laatikosta, joka on mun hyllyllä, löytyy akryylimaalit, glitterit ja leimat.
Tämän penkin lokeroissa ja laatikoissa on muuta tavaraa ja materiaalia. Kaikki paperit, kartongit ja pahvit on toisessa ja tossa ekassa on lehdet ja skräppi paperit. Noiden hyllyjen annan olla sotkussa, sillä kaivelen niitä päivittäin, joten siivous ei auttais yhtään. 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!