sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Synttärit x2

Hyvä minä. Unohdin otta kortista kuvan.. Noh, ei se onneksi ollut mikään ihmellinen, lompakko mallinen kylläkin. Ei tullu semmonen ku oisin kuvitellu mut minkäs sille mahtaa?

Muokkasin kuvia jo perjantaina. Sitte se jäi ku lähin kauppaan, ja illalla tuli taas sitte jotain :D Tänään päivemmällä sitte päätin etä nyt, mutta ei, ei kerenny. Nyt sitten tein vielä tommosen vihkon, ja oon tyytyväinen että en postannu aijemmin :D

Ens viikolla on tiedossa kirppisreissu ja toivottavasti mun uus huppariki tulee :D Niistä sitte enemmän! Yllä heppatytön synttäri lahja. Ikää tuli täyteen 7 ja kortti siis unohtu kuvata ku tein sen myöhemmin. Korvikset ja lahjarasia on itte tehtyjä.

Lahjarasia tehty varastoon :D
 Mummin synttärikortti. Kukka ja sen osat päällystettyä talouspaperirullaa.

 Ja tässä se vihko :D Harmi ku en osaa käyttää näitä :/

Ja KIIITOS kaikille 20 lukijalle, se pamahti täyteen viikolla!

5 kommenttia:

 1. Hieno toi vihko! Ja hienoi muutki :DD

  VastaaPoista
 2. Kiva kun olit käynnyt vierailulla blogissani, piti heti tulla kyläileen ja täällähän on vaikka mitä kivaa ideaa. Tuo vihko on tosi söpö, voisin apinoida vaikkapa osoite vihoksi, jollainen olisi tarpeella.
  Kyllä aion koko asunnon kalustaa ilmaisilla kalusteilla jos vaan saan ne jostain ja sisustaa myös kierrätys tai ale löydöin (mintä halvemmalla niin sen parempi sanoo mottonikin). Huomenissa ehkäpä juttua ehkä verhoista joiden kangas ei montaa euroa maksanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa seurailen sitä aktiivisesti, se on blggerin lukulistalla :D Ja ei ole alkuperäinen, käyn linkkittämässä suulle ohjeen jos kiinnostaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!