sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Perjantain, lauantai ja joulukortit

Ensiks, pahottelut taas laadusta, se on mitä on, varsinki joulukorttien kohalla. 

Eli perjantaina tein konvehteja ja se oli pelkkää sotkua. Yhen vinkin voin kuitenkin antaa jos lähette yrittyää temperointia ja konvehtien tekoa: jättäkää tekemättä! Ei oikeesti! Kolme fazerin sinistä, ja vaan alle kaks tommost lautallista konvehteja? Site se leikkime, jos ei temperoi, ne sulaa huoneen lämmös. ja se ei oo kivaa tekemistä, ni luovutin ja jätin loput temperoimatta. Saipahan perhekki maistaa :D
Tämmönen sotku - tämmöne lahjasaalis (isovanhemmille annan)
  Koko "leipominen" meinas kuitenki jäädä ku sain käsiini sinkkuelämää boksin, jeeee, kaikki tuottarit (täältä). Sillonku tilattiin toi ni se oli 46% alennukses, joten se makso "vaan" 50€, joten aattelin et jos ei nyt ni ei koskaan, ja sain sen. Wuhuu! 


Lauantaina kävin maijunkanssa joululahjaostoksilla, ja pitihä sitä ittelleeki ostaa pari jutskaa, näin joulunalla tottakai.Tommosta kaulahuvii oon nellyltä katellu jo kauemmin, mut nyt voin lopettaa, koska silmiin sattu osumaan lindexin lastenvaatteiden seasta tommone huivi, ja se oli pakko saada. Hintaa sillä oli 7.95.
 Säästöpörssistä sitte löyty tommone iiiiihanana tuoksunen hajuvesi, jolla oli tarjoushintaa vaan 3€!! Normaalistikki se ois halpa, 4,90, mut kiusaus oli suuri ja se oli saatava heti.


Marraskuun loppupuolella, itseasiassa twilight ensi-illan jälkeisenä viikonloppuna tein joulukortit, ja nyt ne on jo postitettu ja mä voin huokasta helpotuksesta, ku kaikki jouluhommat on tehty :D Voitte halutessanne kattoo ne suurempana klikkaamalla niitä, mut laadunvalvonnan takia en niitä laita alkuperäsen kokosiksi.













4 kommenttia:

  1. Ihan sika hianoi noi kortit ja noist konvehdeista tuli kans ihan sika hyvän näkösiä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai, kiitos :D Jep, ei vaa sais koskee ! Onneks on nniiii pal muuta ajateltavaa :D

      Poista
  2. Siis opiskeletko kosmetologiks vai lähihoitajaks?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. lähihoitajaks niiko tuolla lukee ? Saanko kysyy mistä repäsit ton kosmetologin :D ?

      Poista

Kiitos kommentistasi!